Opis wydawcy
Jak
układać posiłek dziecka? Co zrobić, żeby dziecko pokochało warzywa i
picie wody? Jak sobie radzić w sytuacji kryzysowej? Jak wspierać
odporność? Na te i wiele innych pytań, nurtujących rodziców małych
dzieci, odpowiada książka pt. „Dylematy mamy i taty w kuchni. Poradnik
zdrowego żywienia dzieci”. Cztery matki, z zawodu dietetyczki, dzielą
się swoją wiedzą, zarówno tą teoretyczną, jak i zdobytą w praktyce – na
własnych pociechach. Podają praktyczne wskazówki, a także kulinarne
triki. Atutem książki są piękne ilustracje i grafika. Aż chciałoby się
ją… zjeść.
Dodatkowe informacje
-
Autor: Beata Bukowiecka, Marika Furmańczak, Anna Patrzałek, Dorota Sokół
- Wydawnictwo: Edycja Świętego Pawła
- Stron: 184
- Format:
16,5 x 23,5 cm
- ISBN: 978-83-7797-643-2
- Oprawa: broszurowa
- Typ produktu:
Książka